Vår trevliga personal

Våra anställda

Robert Sundblom

Startade upp företaget. Min uppgift är att leda arbetet, sköta inköp och marknadsföring och naturligtvis hjälper jag till i butiken som säljare. Rycker även ut och kör mattor när killarna är lediga. På fritiden ägnar jag så mycket tid som möjligt i skogen för att jaga tillsammans med mina jakthundar. Jag har två drevrar samt två jaktlabradorer

Monica Engström

Jag arbetar som butikssäljare samt ser till att hyllorna är välfyllda i butiken. Jag sköter all löpande bokföring, leverantörsfakturor, löner med mera. På fritiden tränar jag gärna familjens två labradorer samt går på jaktprov med dem.På sommaren påtar jag gärna i trädgården och gräver och anlägger nya rabatter.

Sören Jakobsson

Jag är säljare på fältet, jag servar våra mattkunder och ser till att kunderna blir nöjda. På fritiden gillar jag att sitta framför datorn, allmänt teknikintresserad. Jag gillar också att röra på mej och att umgås med familjen.

Miguell Hedman

Jag är ute och servar våra kunder och levererar varor. Har även hand om fallskydd. På fritiden är jag gärna ute i skogen på promenader. Fiske är absolut största intresset.

Ida Sahlin

Jag jobbar som säljare i butiken och hjälper er kunder att hitta det ni behöver. På fritiden umgås jag gärna med vänner, familj, min sambo och vår lilla hund. Jag tar gärna promenader, äter god mat och reser.