Vår trevliga personal

Våra anställda

Robert Sundblom

Startade upp företaget. Min uppgift är att leda arbetet, sköta inköp och marknadsföring och naturligtvis hjälper jag till i butiken som säljare. Rycker även ut och kör mattor när killarna är lediga. På fritiden ägnar jag så mycket tid som möjligt i skogen för att jaga tillsammans med mina jakthundar. Jag har två drevrar samt två jaktlabradorer

Monica Engström

Jag arbetar som butikssäljare samt ser till att hyllorna är välfyllda i butiken. Jag sköter all löpande bokföring, leverantörsfakturor, löner med mera. På fritiden tränar jag gärna familjens två labradorer samt går på jaktprov med dem.På sommaren påtar jag gärna i trädgården och gräver och anlägger nya rabatter.

Sören Jakobsson

Jag är säljare på fältet, jag servar våra mattkunder och ser till att kunderna blir nöjda. På fritiden gillar jag att sitta framför datorn, allmänt teknikintresserad. Jag gillar också att röra på mej och att umgås med familjen.

Miguell Hedman

Jag är ute och servar våra kunder och levererar varor. Har även hand om fallskydd. På fritiden är jag gärna ute i skogen på promenader. Fiske är absolut största intresset.

 

Ida Sahlin

Jag jobbar som säljare i butiken och hjälper er kunder att hitta det ni behöver. På fritiden umgås jag gärna med vänner, familj, min sambo och vår lilla hund. Jag tar gärna promenader, äter god mat och reser.

 

Linnéa Nelsson

Jag jobbar som butiksäljare i butiken Jag är även den som fyller hyllorna med nya varor, skapar en snygg butik och gör er kunder snyggare och rätt klädda i erat arbete.
På fritiden umgås jag gärna med familjen och mina vänner. Gillar även att vara ute i skogen med familjens lilla hund.

Petra Hedlund

Info kommer inom kort.

 

 

Per Fors

Jag ser till att våra kunder får rena och fina mattor samt att tvätt och paket blir utkörda. Mitt motto är ”När kunden är nöjd är jag nöjd”. Mitt största fritidsintresse är fotboll – jag älskar att gå och kika på fotbollsmatcher. Dart och biljard är är också ett intresse jag har – alltid redo för en match!

 

Petra Ekström

Jag svarar ofta i telefon och tar emot order genom våra kundunika webshopar. 
Det är även jag som gör leverantörsbeställningarna och ser till att vi har artiklarna till ordrarna samt att se till att samtliga hyllor är påfyllda. Många leverantörer har vi för att kunna tillgodose alla kunders behov. Hinner jag så möter jag gärna upp kunderna i butiken också. På min fritid umgås jag gärna med familjen, barn och barnbarn, livets efterrätt!

Isak Sundblom

Jag jobbar som säljare i butiken och ute på fältet, min uppgift är att se till att Ni kunder får det Ni vill ha och behöver.

Min ambition är att lösa men även hitta lämpliga affärer som gynnar just Dig som kund/företag.

Är utbildad snickare i grunden men håller och lära mig om allt vi har att erbjuda här på Entrémattan.

På min fritid så är jag gärna ute i naturen med min sambo och vår hund.

Sportskytte och Jakt är dom största intressena.

Thomas Johansson

Info kommer inom kort.