robert

Robert Sundblom

Startade upp företaget. Min uppgift är att leda arbetet, sköta inköp och marknadsföring och naturligtvis hjälper jag till i butiken som säljare. Rycker även ut och kör mattor när killarna är lediga. På fritiden ägnar jag så mycket tid som möjligt i skogen för att jaga tillsammans med mina jakthundar. Jag har två drevrar samt två jaktlabradorer

robert@entremattan.se
070-595 77 17

monica

Monica Engström

Jag arbetar som butikssäljare samt ser till att hyllorna är välfyllda i butiken. Jag sköter all löpande bokföring, leverantörsfakturor, löner med mera. På fritiden tränar jag gärna familjens två labradorer samt går på jaktprov med dem.På sommaren påtar jag gärna i trädgården och gräver och anlägger nya rabatter.

monica@entremattan.se
070-595 77 47

soren

Sören Jakobsson

Jag är säljare på fältet, jag servar våra mattkunder och ser till att kunderna blir nöjda. På fritiden gillar jag att sitta framför datorn, allmänt teknikintresserad. Jag gillar också att röra på mej och att umgås med familjen.

soren@entremattan.se
070-595 77 57

Suzanne

Suzanne Furunäs

Jag jobbar som utesäljare och besöker både gamla och nya kunder. Vissa dagar är jag på kontoret och har då chansen att få träffa våra kunder ute i butiken. På fritiden tränar jag på gymmet, tar långa promenader med våra hundar och umgås med familjen. Att resa är också ett stort intresse.

suzanne@entremattan.se
070-595 77 35

Alexandra

Alexandra Åhlberg

Jag arbetar som säljare i butiken. Jag hjälper Er kunder att hitta det ni behöver. På fritiden gillar jag att vara på gymmet, promenera och att vara med mina barn.

alexandra@entremattan.se
070-595 77 23

Thom_ny

Thom Larsson

Jag jobbar som butikssäljare och hjälper våra kunder att hitta arbetskläder, skyddsutrustning och annat till deras behov, alltid med ett leende. På fritiden blir det en del datorspel och långa promenader med kameran.

thom@entremattan.se
070-595 77 18

Miguell

Miguell Hedman

Jag är ute och servar våra kunder och levererar varor. Har även hand om fallskydd. På fritiden är jag gärna ute i skogen på promenader. Fiske är absolut största intresset.

miguell@entremattan.se
070-595 77 48

ida

Ida Sahlin

Jag jobbar som säljare i butiken och hjälper er kunder att hitta det ni behöver. På fritiden umgås jag gärna med vänner, familj, min sambo och vår lilla hund. Jag tar gärna promenader, äter god mat och reser.

ida@entremattan.se
070-595 77 65