Referenser

Vad tycker våra kunder?

Efter att ha provat olika leverantörer kände vi att det stämde bäst med Entrémattan. Både relationsmässigt, prismässigt, servicen och deras breda sortiment. Det geografiska läget är inget som helst problem. Vi får leveranser som utlovat, och dyker det upp paniksituationer har Entrémattan alltid löst det på ett föredömligt sätt
VD EVS, Borlänge
Annelie Andersson
VD EVS, Borlänge
Entrémattan är kanon! Vi har varit kunder sedan starten -94, och det säger ju en hel del. Deras styrka är helt klart hur de tar hand om oss och alltid ser till att erbjuda det som passar bäst för oss. I Butiken blir man alltid naturligt och personligt bemött. Vi har efter alla dessa år inget att klaga på alls.
Verkstadsansvarig Truckservice, Avesta
Tomas Blom
Verkstadsansvarig Truckservice, Avesta
Entrémattan har full koll! De känner oss som kund och har bra service. Allt har bara flutit på under de här 10åren. Precis som vi vill ha det.
Produktionschef KlippCenter, Avesta
Joakim Oghammar
Produktionschef KlippCenter, Avesta
Entrémattan är det naturliga valet för oss sedan 5år tillbaka. De har allt vad vi behöver i sitt sortiment med fullservice. Vi känner att de tar oss som kund på allvar.
VD Grönwallen Cementvaruhus, Avesta
Kristine Nykvist
VD Grönwallen Cementvaruhus, Avesta
Entrémattan är fortfarande efter 8år det bästa alternativet för oss. Det geografiska läget, servicen i Butiken, utbudet – ja, det passar oss helt enkelt! Har det någon gång dykt upp problem är de de alltid snabba med att lösa det, och de håller sina leveranstider.
VD HEMAB, Hedemora
Lennart Mångs
VD HEMAB, Hedemora
Entrémattan är lite som röda mattan, man känner sig alltid välkommen och bra bemött. Det är nog själva mixen av brett sortiment, trevlig personal och lojalitet mot oss som kund, som gör att vi aldrig ens tänkt tanken under de här 15 åren på att byta leverantör. Vi har även blivit bortskämda med bra och korta leveranstider. Sånt uppskattar man som trogen kund.
Ekonomiansvarig Grytnäs Gräv, Avesta
Carina Högström
Ekonomiansvarig Grytnäs Gräv, Avesta
Ernst Express har varit kund hos Entrémattan länge, och ett stort plus för oss är Entrémattans totalservice på arbetskläder och kunskapen om oss som kund och våra behov. Det underlättar och skapar trygghet. Det geografiska läget är också perfekt. Vår personal kan snabbt ta sig till Butiken , välja storlek och få ut arbetskläderna profiltryckta och klara på plats, direkt.
VD Ernst Express, Avesta
Roger Blom
VD Ernst Express, Avesta